Hipp hurra! Du er med på feiringa av Ninabea 2 år. Siden du er den heldige som får bursdagsgavene, og ikke Ninabea/jeg – gir jeg bort  hele to rådgivningstimer på skype – en for hvert år jeg har drevet Ninabea! Selvsagt uten å forvente noe som helst tilbake,

– en gave er ment for å glede deg og gi deg noe du har lyst på :)

NINABEA_fb-bursdag-01

Dette gjør at du er en av de heldige som kan bli trukket ut til å motta en hel klokketime med merkevarerådgivning unikt tilpasset din bedrift, – eller din idè.

Dette innebærer at du, om du er den heldige – vil få noen oppgaver fra meg der du skal beskrive din bedrifte/idè som du sender meg svar på, slik at jeg igjen kan forberede meg og sette meg inn i de utfordringer du måtte ha. Vi avtaler så et tidspunkt for din skypetime hvor du vil få en presentasjon av hvordan jeg ville ha gjort videre. De siste 20 minuttene kan du bruke til å stille de spørsmålene du selv ønsker svar på.

Gavens verdi: 2500,-  

Alt du trenger å gjøre for å være i posisjon til å motta tidenes “bursdagsgjest-gave”,
– er å skrive deg opp på gjestelista og legge igjen kommentar under for hvorfor akkurat du har lyst på bursdagsgaven:)

Feiringa slutter heller ikke med dette, og alle vil selvsagt få smake en bit av “bursdagskaka”!
Derfor vil alle som melder seg på gjestelista i løpet av de nærmeste dagene få en “hemmelig oppskrift” på hva det er smart å tenke på når du skal bygge opp like en sterk merkevare som for eksempel Moods of Norway har gjort.

Ikke gå glipp av dette, slike hemmeligheter deles kun på festen :D

Hurra! Dette er gøy! Gleder meg til å feire sammen med deg!

Ja! Jeg vil være med på Ninabeas bursdagsfest!

          
comments