Ditt unike coverbilde

Et unikt coverbilde på Facebook kan gjøre at oppfattes som proff, seriøs og en attraktiv person eller business. For mange potensielle kunder eller lesere er det kanskje også det som avgjør om de klikker liker og bruker tid på siden din. Jeg lager en unikt bilde til deg som du kan bruke som coverbilde på din Facebook-bedriftside slik at du fremstår som en seriøs og attraktiv merkevare.
Her er noen eksempler på coverbilder jeg har designet for mine kunder. Blant dem er Kjør for livet/Skogstad, Gry Sinding, Trine Grung med flere. Kanskje er du den neste?
KFL_FBbannerKOLLEKSJON_x6

NINABEA_timelineHeadersGrySinding2

Les gjerne denne bloggposten for å se hvordan jeg tenker når jeg designer et slikt coverbilde.

NINABEA_timelineHeadersTrineGrung1

 

Den kan inneholde det du har behov for – men jeg anbefaler følgende:

– et bilde av deg
– logoen din
– ditt slagord eller adressen til websiden din
– eller kanskje det hotteste produktet du har akkurat nå?

Kanskje er du også er litt usikker? Ikke vær redd for det, jeg veileder deg og anbefaler gjerne hva jeg tenker at kan være smart å ha med eller ikke. Det er bedre å sende et par bilder for mye, så hjelper jeg deg plukke ut det som får deg til å fremstå fra din beste side. 

NINABEA_Coverbilder_TrineÅldstedt NINABEA_coverbilde_Jaqueline_NY2NINABEA_timelineHeadersChristineOtterstad2

 

Pris for å få et helt unikt coverbilde som speiler deg og din bedrift er kun 1850,-

Trykk på bestillingsknappen under for å bestille ditt unike coverbilde som viser den profesjonelle, seriøse siden av deg og din business og gjør akkurat DEG attraktiv og at kundene lettere stoler på deg. 

  • Når du klikker “Bestill header” kommer du først til betaling gjennom PayPal.
  • I trinn to kommer du så  til skjema der du svarer på noen spørsmål så jeg blir kjent med deg.
  • I skjemaet fyller du også inn tekst og legger ved bilder som danner grunnlaget for designet jeg lager for deg.

Gleder meg til å designe et unikt coverbilde for deg!

_____
For tiden er det ikke mulig å bestille coverbilder “on demand”, bestillingen vil åpne igjen etterhvert. Om du ønsker et coverbilde (eller flere) er du likevel hjertelig velkomment til å ta kontakt via kontaktsjema og du vil få en personlig oppfølging/tilbud på dette.  

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ninabea – Ditt unike coverbilde: 2 for 1 - […] Ditt unike coverbilde […]
  2. Ninabea – Fra joggebukse-liv til glad gründer med kunder! - […] Ditt unike coverbilde […]
  3. Gratis sommerassistent på Facebook? | Ninabea - [...] Ditt unike coverbilde [...]
  4. Bruk bilder - [...] har fått min MasterMinder NinaBea til å lage Facebook headeren min samt en proff versjon av en av mine…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *