Kickstart ditt brand

Kurset som hjelper deg å definere en tydelig, unik stemme og budskap
som hjelper brandet ditt skille seg ut i mengden 

Meld deg på i dag!

Ja! jeg er med!

Lær å forenkle kommunikasjonen

I kurset vil du lær hva du skal kommunisere ut, og på hvilken måte du kan gjøre det slik at du kan bygge ditt brand på en enkel måte uten å ha prestasjonsangst hver gang du skal publisere noe.

Skap et tydelig brand

Du lærer hvordan du kan ha en klar og tydelig stemme i all støyen slik at du kan skape et sterkt omdømme. Vi finner ditt brands unike fordeler og hvordan du skal tenke både helhet og detaljer i din daglige kommunikasjon. 

Få et tydelig fundament

Gjennom kickstart-kurset vil vi bygge stein på stein. Du vil få et godt grunnlag og et tydelig fundament som gjør det enkelt å bygge videre både strategisk og visuelt i tiden fremover.

Skap et unikt brand!

Spør en suksessfull bedriftseier og han vil mest sannsynlig være enig i at du som gründer kan gjøre en stor forskjell for din business med å bruke tid på branding.   Å bygge et brand som har et sterkt budskap er avgjørende for å fremstå på en unik måte. Slik blir den forskjellen du som brand gjør for dine kunder tydelig og du fremstår som en unik mulighet kundene bare må ta. 

Nå, mer enn noen gang, er branding en kritisk faktor for at du skal lykkes i å slå gjennom med din idè. Kunder kan kjøpe både tjenester og produkter med et tasteklikk og beslutningsprosessene går mye hurtigere og enklere enn før i vår digital verden. Det er derfor meget viktig å fremstå som et unikt brand, med verdier bare du kan levere slik at kundene kjøper av deg og ikke naboen din.

 

Den dårlige nyheten: De er dessverre slik at alt vi gjør, fra å handle på butikken til å ha en annonse i avisa er med på å bygge ditt brand opp (eller ned…!) og at vi hele tiden må ha kontroll på at det vi gjør (spesielt når vi er gründere) er i tråd med misjonen, visjonen og de verdiene brandet vårt har. Det gjør det jo meget viktig å ha større bevissthet på hvordan vi fremstår til en hver tid. Som et eksempel på hvor mye en enkelthendelse kan trekke ned brandet ditt sitt renomè er fyllekjøringen til skiløper Petter Northug. Han må nå bruke mye energi og tid på å bygge opp positive assosiasjoner rundt seg selv som brand igjen.

Den gode nyheten: Heldigvis er det slik at selv om det virker mye å gape over så kan dette kontrolleres på en enkel måte. Derfor har jeg laget dette kurset for deg slik at du bygger brandet ditt på en enkel, effektiv og tydelig måte som gjør det lett for deg å være brandet.

 

For å skape et sterkt, unikt og tydelig brand må du ha det grunnsteinene i bedriften din på plass. Du må vite din misjon, hvilken visjon du jobber etter og hva som er dine og din bedrifts verdigrunnlag – du må se hvem du og bedriften er, og speilbildet  må være helt tydelig. Først med grunnsteinene på plass vet du til en hver tid hvem du er og i en god posisjon til å bygge et sterkt brand fra grunnen av som treffer målgruppen din så godt at de må kjøpe av deg og ikke de andre.

Er det mange begrep her som ikke ligger naturlig for deg? Ikke mist motet. Branding er et vidt tema, og i kurset vil vi ta dette steg for steg i riktig rekkefølge. Kort forklart kan vi si at branding er det bildet og de assosiasjonene som setter seg fast hos målgruppen din. Og disse assosiasjonene vil du jo at skal være positive, og at de skal vare lenge.

 

Nina er en super mentor, for det første alltid smilende og imøtekommende. For det andre er hun kreativ og inspirerende. Nina har fin balanse mellom å lytte og pushe meg videre. Etter møtene er batteriene mine oppladet igjen og jeg er fylt opp med energi og pågangsmot.

Hanne Gullvik

Gründer, Starter egen business i 2014

Min misjon er å gjøre den gode idè virkelig på en slik måte at den kan leve lenge.

Hvem er jeg?

Jeg har gjennom de siste ti årene fordypet med i design, branding og markedsføring og vært ivrig etter å finne løsninger for å skape gode  kommunikasjon for mine kunder. Men da jeg var ferdig med studiene for fem år siden, og jeg som ivrig og nyutdannet fikk være med å leke på ordentlig, gikk jeg på en liten smell.

Jeg oppdaget at mange ikke lager god kommunikasjon, men støy. Ropende, masende og tiggende støy – “Her er jeg, hør på meg, hør på meg!. Altså kommuniserer de ikke, men bråker! Og siden jeg synes det er altfor mye støy i verden, vil jeg heller rydde litt og gjøre kommunikasjon gøy istedet.

Jeg er opptatt av mennesker. Av hitoriene deres. Av å fortelle de. Gjøre en forskjell og sette et avtrykk etter dem, og meg selv. Gjennom fem år har jeg har skjønt at branding gjør en forskjell og gir gjennomslagskraft til en idè. Ved å bygge en idè sterk, en stein om gangen, vil den ha godt vekstgrunnlag til å vokse seg stor og sterk. Den vil ikke bare overleve, men leve lenge.

Jeg bygger brand som skal gjøre en forskjell og sette spor etter seg i verden – og jeg vil hjelpe deg med dette og håper du vil være med på kicstart-kurs!

Nina

Å jobbe med brandet gjør at:

Du blir mer synlig i markedet

Og synlighet er det som igjen gjør at du når frem til nye kunder og kan selge mer, tjene mer.

Det er enklere å vite hva du skal kommunisere ut

Det blir enklere å kommunisere med kundene dine, fordi du vet hva du skal si til dem – og samtidig hvordan du kan si det på en enkel måte. Mer oversikt og bevissthet gjør det mer gøy og lettere å blogge, lage produkttekster, skrive poster på Facebook, snakke med investorer, pitche, holde et foredrag. Kort sagt, enklere å snakke om det du brenner for på en slik måte at det bygger de gode følelsene rundt brandet ditt.

Du fremstår som mer tillitsvekkende og troverdig

Når du vet hvem du er, hvilke verdier bedriften din står for så vet du også hva du skal si og dette er essensielt for å skape tillit og fremstå som troverdig hos dine kunder.

Dette får du:

Læringsvideoer og oppgaver

I kurset ligger det mange videoer og oppgaver med eksempler slik at du lettere kan jobbe med grunnsteinene til ditt brand.

Nettverk

I en egen FB-gruppe får du tilbakemelding på oppgavene og hjelp underveis i kurset. Denne gruppen vil du også være medlem av etter at kurset er ferdig for å kunne bli bedre kjent med flere som også jobber med å bygge et sterkt brand.

Være med på to kursrunder

Du får tilgang til hele kurset umiddelbart og får også oppfølging i 6 måneder. Oppfølgingen får du i Facebook-gruppen normalt sett en gang pr. uke eller oftere.

Spørsmål og svar-webinar etter kurset er ferdig

Med ca 12 ukers mellomrom vil du kunne delta på et webinar, kun for dere som tar kurset. Her vil du kunne stille spørsmål på forhånd og vi kan se på felles utfordringer som dukker opp i ettertid der det er behov for å fylle på kunnskapen litt dypere enn det vi gjorde i kurset. Disse webinarene får du invitasjon til å e-post og noen ganger diskuterer vi tema som kan tas opp på forhånd i Facebookgruppa.

20% rabatt på valgfritt kjøp

Alle som går kurset får mulighet til å kjøpe et produkt med 20% rabatt i Ninabeas nettbutikk som lanseres i løpet av til høsten. I nettbutikken vil det være mulig å kjøpe blant annet coverbilder til Facebook, mentortimer og mer. (NB! Gjelder ikke allerede rabatterte produkter.)

Sett brandet ditt på timeplanen - det lønner seg!

Meld meg på!
  • Enkelt 100%
  • Tydelig 100%
  • Unik 100%

Ta brandet ditt til nye høyder!

Dette er kickstart-kurset for deg som vil komme i gang eller booste det du allerede har oppnådd slik at brandet ditt tas til nye høyder! Bli med!
Kursprisen på kun kr. 2500,- innebærer at du får være med på både første kursrunde og mulighet til å følge kurset i runde nr. 2 med oppdaterte videoer og bonuser.

Ikke la sjansen gå fra deg – brandet ditt fortjener det!

Ja! Jeg er med!