Nå er det endelig den 1. juli, og da er sommeren her i mitt hode. Jeg befinner meg i bloggende stund i lufta mellom Trondheim og Oslo – og digger at Norwegian tilbyr gratis internett ombord.

20130701-123918.jpg

Destinasjonen er Khao Lak – Thailand, og jeg og samboer Tor-Erik gleder oss til to late uker hvor vi bare skal få ladet opp både fysisk, mentalt og ikke minst inspirasjonslagerne!

Jeg kommer til å dele masse inspirasjon på profilen min på instagram.com – så følg meg der om du vil ta del i inspirasjonsreisen vår. Som ellers heter jeg @ninabea

Jeg vil med et samme ønske deg god sommer og opplyse om at Ninabea design og blanding altså tar sommerferie frem til den 29. juli. Dere som allerede er kunder vet hvordan dere får tak i meg om noe plutselig skulle haste, – og om du ikke enda er kunde av meg men er nysgjerrig og har en forespørsel om hjelp til høsten kan du gjerne sende meg en mail: nina@ninabea.no – så svarer jeg deg så fort jeg kommer hjem fra ferie:)

Tilslutt lurer jeg på hva du skal gjøre for noe spennende, inspirerende eller avslappende i sommer?

Sommerhilsen fra Nina (og Tor-Erik)

comments