Jeg er akkurat tilbake fra Røros og 24-timers “Be your brand-workshop” med Kathrine Aspsaas, – den herlige dama bak boka “Raushetens tid”. Kathrine møtte jeg første gang da jeg var på SDDlive – Norges (kanskje verdens..?) beste gründerhappening i april 2013.
Den første gangen jeg hørte hennes presentasjon ble jeg bergtatt av det hun står for og det at hun jobber for å skape et rausere, varmere samfunn som gjør oss lykkeligere. Det hun snakker om et utrolig spennende tema, og en virkelig tankevekker for slike som meg som ønsker å bli lykkeligere og hjelpe andre skape businesser de digger og kan leve av. Det å møte henne og å kunne jobbe med henne i selveste “Bergstaden” ble derfor symbolsk perfekt og ikke minst en drømmesituasjon for meg!

2013-10-03 11.36.33

SKYPE er tingen når webdesignerene Mathias og Gisle fra www.snopp.no sitter i min hjemby Steinkjer.

Jeg må også fortelle HVORFOR vi jobber sammen, vi ble koblet av en felles bekjent – Gry Sinding. Det er hun som står bak onlinekurset Skap din drømmejobb – og har hjulpet mange hundre driftige kvinner med å skape sin drømmejobb. Takk Gry! Digger at du koblet meg og Kathrine.

I denne videoen forteller jeg litt om hva mine utfordringer er og hvorfor du må melde deg på SDD-live – den beste eventen i høst.
—> www.sddlive.com er adressen, og jeg regner med du kommer å sier hei?

Skal du på SDDlive?
Kommenter under, så trekker jeg ut en heldig vinner som jeg ønsker å dele lunchen på lørdag sammen med
– og som jeg vil dele mine beste tips for å bygge en sterk merkevare med!

Gleder meg til å møte deg!

 

comments