Jeg er på den første av tre store samlinger i min mastermind, og er så utrolig heldig å få en forsmak på sommer her i Antibes, som ligger like ved Nice i Frankrike. En mastermind går ut på å være flere kloke hoder sammen, med det mål om å “koke sammen” de mest geniale ideène! Spennende ikke sant? Mitt mål er å bli enda tydeligere på hva jeg kan gjøre som merkevarebygger for å hjelpe kundene mine bli de mest synlige i sitt marked.

I tillegg til å klekke ut gode måter å drive Ninabea på er målet også å bygge nettverk, bli inspirert og selvsagt bli tryggere som “BusinessNina”.

Det er nydelig her i Antibes! Å kunne stå opp å løpe på stranda i soloppgangen – det er herlig det! Og enda mer er det å slippe unna den seigliva vinteren i Norge!

IMG_5702
IMG_5703
IMG_5708
I dag, lørdag, blir det enda mer faglig – og jeg må til pers i “Hot seat” – hvor jeg skal spørres ut og hjelpes på riktig vei for å finne mine sterkeste sider og hvordan de best kan brukes sånn at kundene mine får godt utbytte av de:)

Det er harde bud – og tøft å settes i en sånn situasjon! Men “learnig by doing” er et av mine mantra – og slik jeg til vanlig spør og graver for å finne mine kunders beste sider, mål, passion og indre verdier – er det nå jeg som må levere varene! Jeg er pent og litt nervøs, og håper jeg er godt nok forberedt til min “hot seat”. Tiden vil vise hvordan det føles og hva jeg sitter igjen med – at det er noe bra, det er jeg sikker på!

Andre blogger om Mastermindsamlingen:

Sjekk gjerne ut Gry Sinding sin webside hvor du kan lese hennes blogg fra første dag i vår mastermind.

Trine Grung er en av oss 11 mastermindere – hennes blogginnlegg finner du her.

 


Og du, om du vil være den første som leser hva jeg lærer – så skriv deg opp på mitt nyhetsbrev! I gave til deg for at du melder deg på jeg i tillegg mine beste og SUPERENKLE tips for å bygge en sterk merkevare. 
Her skriver du deg på!

 

comments