Gjennom de siste månedene har vi jobbet med #instaprosjektet. Gjennom å bruke instagram på en ny måte gir vi deg som vår følger en skreddersydd og enklere tilgang på innholdet vi har på våre nettsider. Dette er en ny måte å vise frem brandet ditt på, – og som gjør innholdet på nettsiden din delikat, fristende og enkelt på instagram.

Instaprosjektet er et samarbeid mellom Ninabea og nettbutikken Barnelykke. Vi har ulike kunder og tilbyr ulike ting. Ninabea tilbyr tjenester og Barnelykke produkter gjennom nettbutikk.

De grunnleggende prinsippene ved instaprosjektet er like og gir en “fly around-opplevelse”. Effekten og hvilke bruksområder det gir kan være litt ulike – etter hva ditt brand tilbyr.

Barnelykke har nettbutikk. Her finnes det mange sjarmerende barneklær, interiørartikler og Norges beste utvalg av tyllskjørt.

Ofte er det vanskelig å få oversikt over hva en litt større nettbutikk tilbyr ved å følge den å på en konto på instagram. Og det å poste bilder av enkeltprodukter mange ganger per dag kan lett oppfattes som spamming og føre til at en konto mister følgere. Så hvordan gjøre dette bedre og mer tilpasset instagram, slik at følgerne lettere får et godt bilde av utvalget?
– Det må gjøres enklere, tenkte vi.

Vårt mål: Vise mye (følgerens behov) uten å mase (vil jo ikke det).

Tjenester vs. produkter
Om du har en nettbutikk, som Barnelykke er dette en genial måte å presentere utvalget i nettbutikken på. Bare se her (gå inn via instagramappen på mobil for at innholdet skal komme opp riktig) www.instagram.com/nettbutikk_barnelykke.no

Når du, som Ninabea tilbyr tjenester, er det en god måte å presentere disse på og samtidig bygge brandet ditt sterkere. Gå inn via mobil på denne linken for å se Ninabeas måte å sette dette opp på: www.instagram.com/ninabea_com

Hvordan fungerer det?
image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du går inn på en av kontoene ovenfor. Kontoen er satt opp slik at du skal kunne få god oversikt over innholdet og klikke deg inn på ulike kategorier.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Du velger så en kategori og tapper på den (trykker en gang på bildet)
Da kommer du inn på et enkelt bilde med mer forklaring/informasjon i teksten og for å gå videre derfra “tapper” du på selve bildet. Da kommer nemlig magien, lenker til andre kontoer som er relevante og som vil gi deg mer spennende og inspirerende innhold.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For å “fly videre” i vårt instaunivers klikker du så på en av disse. Og vips tar det deg videre inn til neste kategori!
Slik kan du “fly rundt” i instauniverset.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at det fra hver konto også finnes en link videre inn på websiden som gir deg enda mer innhold, og som er tilpasset mobil.

Håper du blir inspirert til å “fly rundt” i vårt instaunivers!

Ta gjerne kontakt om du selv er nysgjerrig på løsningen og tror den kunne vært noe for din bedrift.

 

 

comments