Jeg våknet opp i dag – til fuglekvitter, sol og utsikt over gamlebyen i Dubrovnik og havet. Nå sitter jeg med kaffekoppen ved bassenget og bare nyter! Jeg tenker at livet er skikkelig deilig og at dette må jeg gjøre mer av.

Ferie gir meg ny gnist, ny entusiasme og gjør meg gira på å komme hjem å “leke” på jobb igjen. Det er selvfølgelig digg å være  på ferie – men enda bedre er det å faktisk kjenne på den følelsen av at det er helt ok å skulle reise hjem i kveld med påfylte energilagre og kofferten full av utleste inspirasjonsbøker med mange eselører i.

Min strand- og bassenglektyre på denne turen har vært:
“Raushetens tid” – Kathrine Aspaas – “Det sitter i hodet” – Trine Åldstedt – “En plass i solen” – Liza Marklund (digger bøkene om Annika Begntzon!) og “It`s not how good you are, it`s how good you want to be.” – Paul Arden.

KroatiaBlogg2

Nå er det en uke til neste tur jeg skal på, og derfor trenger jeg ditt beste boktips. Del i kommentarfeltet om du har en bra/fin/inspirerende bok du lest, eller planlegger å lese, som gir deg inspirasjon, spenning eller gjør deg kreativ!

comments