Det er kun to dager igjen med jobb for min del før sommerferien virkelig skal få ta tak. Det blir helt fantastisk å kunne ha fri og bare være med familie, venner og løpe barføtt i gylden sand…. Ahhhh!

Men, – det er først om to hektiske dager at jeg kan begynne å drømme meg bort!
Nå skal det jobbes med innspurt, og på lista mi står det flere coverbildebestillinger, jobb med ferdigstilling av to nettsider og forberedelse av Facebookinnlegg og blogginnlegg gjennom sommeren.

Har du planlagt slik at ikke din digitale “versjon” tar sommerferie?
Det kan nemlig være smart å være litt mer synlig i ferietiden, mange har bedre tid og om regnet kommer inn over landet vårt er det lett å trykke seg inn på for eksempel Facebook i en ledig stund.

Jeg har derfor et godt tips til deg, – og det er å planlegge innleggene dine på Facebook så de går av seg selv. Noen tenker at dette er vanskelig å få til – men her oppskriften på hvordan du gjør det:
1. Planlegg et eller to innlegg hver uke – tenk at du skal inspirere, engasjere og at det kan fungere på det tidspunktet du vil at det skal legges inn.
Her er et eksempel:
Skjermbilde 2013-06-26 kl. 17.44.03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du har skrevet inn teksten, og gjerne linket til et tidligere (og passende) blogginnlegg – så trykker du på det lille klokkesymbolet istedet for “Publiser”. Tada! Da kommer nemlig denne smarte boksen opp:

Skjermbilde 2013-06-26 kl. 17.45.10

 

Der setter du et taktisk og gjennomtenkt tidspunkt. Husk at det ikke nødvendigvis er like mye aktivitet på morgenen når folk har fri for eksempel. Jeg valgte kl. 15.00 fordi mange enda jobber den uka siden fellesferien enda ikke har startet, – og kl. 15.00 er du lei. Og da tipper jeg at du sjekker Facebook før du går hjem fra jobb. Eller kanskje sitter du på bussen da? (Det må nesten du fortelle meg!)

Uansett – når du klikker på “Tidsplan” – så kommer det en boks opp der du kan velge “Se aktivitetslogg”, – som er stedet du finner igjen dine planlagte innlegg.
Den ser slik ut:
Skjermbilde 2013-06-26 kl. 17.45.30

Smart, sant? Ikke dumt å ha en “assistent” på jobb mens du ligger å soler deg på stranda eller fisker på hytta.

Del gjerne denne med de som trenger en “sommerassistent” på Facebook i tiden fremover.
Det er digg altså – jeg lover!

God sommer!
_______

Psst: For de av dere som ønsker dere et coverbilde for å få nettopp Facebooksiden din til å skinne – husk å bestille denne I DAG for å benytte deg av sommertilbudet! Du kan sette dato for når du ønsker den levert i trinnet etter bestillinga, og om du ikke har bilder og innhold klart nå – kan du jo bare velge å få den designet først i august. :D

denne siden finner du mer informasjon og tilbudet – Og HUSK! – det gjelder bare ut dagen! (Til kl. 00.00)

 

 

 

 

 

comments